-
Υγειονομική Διάταξη αριθμ. Α1β/8577/83 (ΦΕΚ 536/83 τ.Β’)
-
Κανονισμός ΕΕ 852/2004 για την υγιεινή των τροφίμων
-
Κανονισμός ΕΕ 178/2002 για τον καθορισμό των γενικών αρχών και απαιτήσεων της νομοθεσίας για τα τρόφιμα
-
ΠΔ 79/2007 συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής Κανονισμών 178/2002, 852/2002, 853/2002, 854/2002 και 884/2002
-
Κανονισμός 1441/2007 τροποποίηση του 2073/2005
-
ΦΕΚ 1616/2007 με την ΥΑ 14708/2007 περί Επίσημης εκπαίδευσης ΕΦΕΤ