• Αρχική

  • Ποιότητα

    • ISO & Standards
    • Business Management
    • Περιβάλλον
  • Neuro

  • Τρόφιμα

  • Εκπαίδευση

  • Λογισμικό

    • Εφαρμογές ISO & Standards
    • Επιχειρησιακές Εφαρμογές
    • Ιατρικές Εφαρμογές
    • Προδιαγραφές
  • Επιδοτούμενα

  • ADVENT

    • Ποιοί Είμαστε
    • Επικοινωνία
  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    Seasoned Cold Meats
    Science

    Νομοθεσία Τροφίμων

     

    1. Υγειονομική Διάταξη αριθμ. Α1β/8577/83 (ΦΕΚ 536/83 τ.Β’)

    2. Κανονισμός ΕΕ 852/2004 για την υγιεινή των τροφίμων

    3. Κανονισμός ΕΕ 178/2002 για τον καθορισμό των γενικών αρχών και απαιτήσεων της νομοθεσίας για τα τρόφιμα

    4. ΠΔ 79/2007 συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής Κανονισμών 178/2002, 852/2002, 853/2002, 854/2002 και 884/2002

    5. Κανονισμός 1441/2007 τροποποίηση του 2073/2005

    6. ΦΕΚ 1616/2007 με την ΥΑ 14708/2007 περί Επίσημης εκπαίδευσης ΕΦΕΤ