SOUS VIDE SAFE

 

Η AG ADVENT διοργανώνει για τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης που δουλεύουν ή σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν sous vide, το πρώτο στην Ελλάδα ανοικτό σεμινάριο με θέμα  την Ασφάλεια τροφίμων κατά την χρήση sous vide με τίτλο 'SOUS VIDE SAFE'.

Η θεματολογία περιλαμβάνει:

  • Αρχές και τεχνολογία sous vide

  • Ανάλυση κινδύνων στο sous vide

  • Ασφάλεια των τροφίμων sous vide

  • Προληπτικά μέτρα για ασφαλές sous vide

  • Αρχές, τρόποι και πλάνο επικύρωσης και ελέγχων ασφάλειας διαδικασίας sous vide.

Στο τέλος του προγράμματος θα ακολουθήσει για όσους επιθυμούν, εργαστήριο εξοικείωσης sous vide (workshop) με επίδειξη εξοπλισμού και παραγωγής πιάτων απο εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α&Λ και πρακτική συμμετοχή των εκπαιδευομένων 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 12 Δεκεμβρίου 2016

Ώρα Προέλευσης: 09.30

Διάρκεια:   Σεμινάριο: 4 ώρες (10.00-14.00)

                   WorkShop: 1 ώρα (16.00-17.00)

Αξία: 290 ευρώ για το σεμινάριο SOUS VIDE SAFE + 40 ευρώ συμμετοχή στο workshop

Τοποθεσία: AG ADVENT Training Center, Αριστοτέλους 8, Καλλιθέα, 4ος Όροφος

Θα δωθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε κάθε συμμετέχοντα

 

Κρατήσεις: Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9233551 ή food@advent.com.gr